Pas als je weet wat mensen beweegt, kun je hen beïnvloeden en activeren. Daarom verdiepen we ons in jouw doelgroep en doelstellingen. We maken inzichtelijk wie je bent, wat je wilt vertellen en aan wie. We scherpen jouw sterke kanten aan en laten jouw (potentiële) klanten zien waarom ze voor jou moeten kiezen. In dit proces maken we duidelijke keuzes.

 

Kun jij in 3 woorden vertellen waarom de klant voor jou moet kiezen?

Een heldere boodschap vraagt om een scherpe, onderscheidende focus. Tijdens een brainstormsessie met de creatieven en strategen van TRN halen we jouw onderscheidende kenmerken naar boven en dragen we bewijsvoering hiervoor aan. Dit vertalen we in een sterke communicatiestrategie. De basis voor impact. We werken hiervoor met ons eigen model, de TRN BrandCreator. Dankzij de brainstormsessie en door het invullen van de TRN BrandCreator krijg je inzicht in:

 

  • Algemene positionering
  • Merkwaarden
  • Kernpropositie
  • Merkidentiteit
  • Concurrentie analyse

 

 

Visual: TRN BrandCreator

 

 

 

Slimme plannen voor overkoepelende campagnes

TRN is een creatief reclamebureau, social media bureau en online marketing bureau in één. Wij zijn sterk in het slim combineren van alle middelen op offline en online vlak. Dankzij onze creativiteit en expertise op het gebied van zowel traditionele reclame als social media en online marketing, weten we precies hoe en via welke kanalen we jouw doelgroep kunnen verleiden te kiezen voor jouw merk.

 

TRN ontwikkelt slimme plannen voor campagnes waarin online en offline middelen gecombineerd en geïntegreerd worden. Maar we kunnen ook helpen met een ijzersterke strategie voor bijvoorbeeld alleen jouw social media of offline campagne. Hoe groot of klein de campagne ook is, wij zorgen voor een praktisch plan. Geen ellenlange documenten, maar een goed onderbouwd, praktisch uitvoerbaar plan. Impact en resultaat gegarandeerd.

 

 

 

Zullen we brainstormen hoe we jouw merk verder kunnen brengen?

Bel 076 50 15 62 of mail jeroen@trn.eu