Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk. Die eerste indruk vindt in veel gevallen online plaats. Het uiterlijk en gebruiksgemak van je website bepalen daarom het beeld dat bezoekers van jouw bedrijf krijgen. Het webdesign moet jouw identiteit uitstralen.

 

Je website is een belangrijk onderdeel van je online presence. TRN ontwerpt en bouwt de best mogelijke online ervaringen. Van webdesign tot het bouwen en implementeren van jouw website en app op elk apparaat. Onze designers en webbouwers houden de laatste ontwikkelingen in de gaten op het gebied van web en mobile. Zo ben je altijd klaar voor de toekomst.

 

Responsive websites

Met de enorme toename in het gebruik van mobiele apparaten is een mobiele of responsive website onmisbaar geworden. Onze designers en webbouwers weten hoe ze jouw doelgroep altijd kunnen bedienen met een mobiele website, geschikt voor alle apparaten.

 

Webshops

Online verkopen? Dan is een goede webshop onmisbaar. Onze webbouwers bouwen alle gewenste functionaliteiten in, met vrijwel onbeperkte technische mogelijkheden. Ook de tablet en smartphone worden steeds meer gebruikt voor online aankopen. Wij helpen jou om daarop in te spelen. Uiteraard met een gebruiksvriendelijk CMS-systeem.

 

 

Virtual reality

TRN maakt virtual reality bereikbaar met Google Cardboard. Met deze virtual reality bril van karton, laat je klanten jouw virtuele wereld beleven. We realiseren Virtual Reality apps voor Android en iPhone. Je kunt je klant 360 graden om zich heen laten kijken en door jouw virtuele wereld laten lopen. Denk eens aan de mogelijkheden!

 

Bijvoorbeeld:

  • Virtueel evenementen beleven
  • Virtueel technische toepassingen laten zien
  • Virtueel een proefrit met een auto maken
  • Virtueel door een nog niet gebouwd huis of woonwijk lopen
  • Een virtuele beursstand bezoeken

 

 

 

TRN creëert een virtuele wereld zoals jij het wil hebben. Wil je meer weten over virtual reality lees dan ons blog of bekijk de case van Exterion Outdoor Media en loop virtueel door een winkelcentrum. 

 

Stap ook in de virtuele wereld!
Een dergelijke ervaring moet je echt zelf beleven. Bel of mail snel voor een brainstorm over de mogelijkheden, 076 501 52 62 of mail naar: jeroen@trn.eu