Social media is belangrijk voor je merk. Maar het kost veel tijd om alle kanalen op regelmatige basis te vullen met relevante content en vervolgens online de dialoog aan te gaan met je klanten. Voor een vast bedrag per maand neemt TRN dat voor je uit handen.

Met een strategisch plan als basis, bedenken en creëren we maandelijks alle content. We tweeten, pinnen, posten en adverteren in de taal van jouw doelgroep. En dagelijks monitoren we wat er speelt, zodat we daarop namens jou kunnen reageren. Het enige wat jij hoeft te doen is maandelijks de content goedkeuren. En af en toe een uurtje voor ons vrijmaken, zodat we je trots kunnen vertellen wat de resultaten zijn. Kortom, social media uitbesteden dat scheelt jou een hoop tijd. En bij ons is het in goede handen.

Wat is het verschil tussen TRN en andere social media bureaus?
Het grote voordeel is dat TRN veel meer is dan alleen een social media bureau. Met onze creatieve achtergrond en strategische kennis, integreren wij social media met andere offline en online communicatie. TRN is een social media bureau, creatief reclamebureau en online marketingbureau in één. Zo is social media geen op zich staand medium, maar een geïntegreerd onderdeel van jouw marketingcampagne.

 

TRN werkt voor mooie merken, groot en klein: Maître Paul, Indesit, Whirlpool, Rust-Oleum, Maas Jacobs, Verloskundigen Etten-Leur, Like2Cook, MAN Truck & Bus, Rekenraad, Axis, Skil, Wildhagen, Limegifts, Wonen Made Oost, Insails, Inwatersportwinkel.

 

Bekijk enkele cases in ons digital magazine: INTRN >

 

Wil je eens vrijblijvend brainstormen over de mogelijkheden van social media voor jouw merk? Bel 076 50 152 62 of mail naar jeroen@trn.eu