fbpx

EUREKA! Breda

1044 leads voor slechts €1,88 per lead voor EUREKA! Breda.

Een nieuwbouwproject van Maas Jacobs.

👇

Wat is EUREKA! Breda?

EUREKA! Breda is een nieuwbouwproject van projectontwikkelaar Maas Jacobs. In de stadswijk de Belcrum van Breda wordt een groene, autoluwe stadswijk gebouwd waar men kan wonen in het groen en de rust, terwijl de bruisende binnenstad van Breda slechts op steenworp afstand gelegen is. EUREKA! In verschillende fasen worden in totaal 307 woningen en appartementen gerealiseerd.

Meer over EUREKA! lees je hier

De opdracht.

De bouwtekeningen en plannen voor EUREKA! waren voorbereid, maar leads bleven uit. Aan TRN de taak om een strategie op te zetten waarmee waardevolle leads verzameld konden worden. Dit hebben we gedaan door voor EUREKA! de buyer persona’s en hun Job-to-be-done’s in kaart te brengen, om hier vervolgens de boodschap en visuals op aan te laten sluiten. Hoe? Met landingspagina’s, leadforms, socials en een ijzersterke onlinecampagne. Dit hebben we door middel van korte sprints getest, geoptimaliseerd en geperfectioneerd.

Ontwikkelen buyer persona’s.

De buyer persona’s liggen ten grondslag aan de gedegen strategie die we voor EUREKA! hebben ontwikkeld. Hiervoor zijn 4 klantprofielen ontwikkeld, ieder met een eigen Job-to-be-done. Doordat de Job-to-be-done voor iedere buyer persona verschillend is, kun je de potentiële lead heel direct triggeren. Waar de één meer behoefte heeft aan een rustige buurt met scholen en voorzieningen dichtbij, zal de ander juist meer aangaan op de centrale ligging met de bruisende binnenstad op loopafstand.

Veeleisend samengesteld gezin / groot gezin.

Ik zoek een grote woning nabij centrum Breda met veel logistieke toegankelijkheid

Design liefhebbers uit Randstad met hoog budget.

Ik zoek een luxe design woning in Brabant voor aanzien

Sociale pioniers.

Ik zoek een woning in Breda met lage maandelijkse lasten en toekomst-bestendig (in een upcoming/toffe/unieke wijk) waar ik echt mezelf kan zijn

Oudere mensen.

Ik wil genieten van het leven in een comfortabel appartement/woning.

Content mapping.

De content mapping voor EUREKA! Breda geeft antwoord op de vraag: hoe, wat, waar en wanneer communiceer je naar je klant? Oftewel: welke boodschap is er op welk moment nodig om de potentiële huizenkoper over te laten gaan tot het achterlaten van gegevens en telefoonnummer? Het was mogelijk om deze strategische content mapping te ontwikkelen door de inzichten die we hebben vergaard tijdens het ontwikkelen van de buyer persona’s.

Boodschap en design.

Niet alleen de boodschap wordt op het juiste moment op het juiste kanaal ingezet, ook het design kan hieraan bijdragen. Ook dit wordt in de communicatie meegenomen.

Flows en funnels.

Met de kennis van de buyer persona’s, hun Job-to-be-done’s en de content mapping hebben we verschillende funnels ingericht om de juiste informatie bij de juiste personen te krijgen. Door landingspagina’s, campagnes en een email-flow in te richten met het sentiment waar de buyer persona behoefte aan heeft zorgen we ervoor dat zij hun gegevens achterlaten, zodat de makelaars kunnen zorgen dat de leads converteren. 

De resultaten.

Dit alles hebben we meetbaar gemaakt en geoptimaliseerd met kleine experimenten van begin tot eind. Growth-hacken noemen we dat. Growth-hacken loont, want de resultaten liegen er niet om. Met maar liefst 1044 leads voor slechts €1.88 per lead kunnen we spreken van een succesvolle campagne.

Nu nog ‘even’ converteren.

De leads voor EUREKA! komen niet alleen met hun emailadres in een mailflow terecht, zij hebben ook hun telefoonnummer achter gelaten. Hierdoor kunnen zij rechtsreeks door de makelaars benaderd worden. Ook hier komen de buyer persona’s weer van pas. Doordat de makelaars inzicht hebben via welke weg de leads zijn binnengekomen kunnen zij tijdens het verkoopgesprek inspelen op de specifieke behoeftes en wensen. Succes gegarandeerd!

Ik wil ook meer leads!

Heb jij interesse in een ijzersterke strategie die voor meer leads en sales zorgt? Dan ben je bij TRN aan het juiste adres. Wij zijn namelijk niet alleen heel goed in het verzorgen van een op maar gemaakte strategie, we vinden het ook nog eens ontzettend leuk. Neem contact op, we staan voor je klaar.