fbpx
🤩

Maak kennis met het team

Over TRN.

We zijn er voor ambitieuze marketeers en ondernemers. Bij alles wat we doen ligt een gedegen strategie i.c.m. gedragswetenschap ten grondslag. Bij ons zijn sales en marketing vrienden. En versterken ze elkaar. Elke marketing euro die wordt uitgegeven draagt bij aan groei en is inzichtelijk in realtime dashboards.

Wie zijn wij?

We zijn niet zomaar een strategisch marketing- en branding bureau uit Breda… We zijn er voor merken en bedrijven die willen groeien. Onze Brabantse, gemoedelijke, no-nonsense mentaliteit kenmerkt ons bij TRN. 

Daarnaast zijn we enorm resultaatgericht, houden we van experimenteren en doen we altijd een stapje extra voor onze klanten. Echt? Ja, zeker weten! Niet zo gek dus, dat we al ruim 20 jaar voor sommige van onze klanten werken. 

We investeren namelijk in een duurzame relatie en gaan het liefst voor de lange termijn. We zijn er trots op dat we altijd klaar staan voor onze klanten, wat er ook gebeurt. Superhelden willen we onszelf niet noemen… Maar dat mag jij best doen, als je dat wil. 

Happy
people.

Die ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit komt omdat er bij ons alleen maar nieuwsgierige mensen werken met een groeimindset. We leren graag van elkaar, we investeren in kennis en wat ook niet onbelangrijk is: onze mensen geven hun work/life balance gemiddeld een 9,3. We hebben alleen maar happy mensen in dienst, die doen wat ze leuk vinden. En dat zonder glijbaan en tafeltennistafel. (Maar wel met 2 kantoorhonden, dat dan weer wel…) 

Chantal

Ons mensenmens. Wordt blij van een team dat optimaal samenwerkt en plannen die samenkomen, hoe complexer hoe beter.

Jeroen

De TRN mastermind. Wordt blij van klanten overtuigen, praten over TRN, eureka momentjes en kwadrantjes.

Jules

De designer op sneakers. Wordt blij van creatief en converterend webdesign, growth hacks en Nike

Marinke

De e-commerce queen. Wordt niet alleen blij van groeiende planten maar ook van een groeiende webshop.

Marleen

Onze structuurjunkie. Wordt blij van complexe communicatie vertalen naar duidelijke designs en video’s.

Myrle

Onze regeltante. Wordt blij van klanten verrassen, meer doen dan beloofd is en iedereen een stapje voor zijn.

Senna

Onze TRN zalm. Wordt blij van tegen de stroom inzwemmen, innovatie, iedereen scherp houden en gelijk krijgen (en het ook altijd hebben).

Annick
Queen content. Wordt blij van het maken van creatieve content en het schrijven van leuke bio’s voor alle collega’s.
Annemieke
Onze taaljunkie. Wordt blij van foutloze teksten, slimme oneliners met een knipoog en lekker eten. Zei er iemand sushi?
Raf
Onze portier. Wordt blij van botjes en tennisballen.
Yuna
Onze secretaresse. Wordt blij van knuffels en kroelen.

We doen wat we beloven.

Bij TRN staan we 100% achter onze kennis en standpunten en geloven echt in onze unieke aanpak. We hebben nu eenmaal graag gelijk. En de resultaten liegen er niet om, die aanpak werkt. Dat kan alleen door onze harde werkers, en die stellen we graag aan je voor!

Merken waarmee we samenwerken.