fbpx

Bekijk de successen!

Smart words, beautiful
designs, crazy results.

We doen graag een stapje extra voor onze klanten. Niet zo gek dus, dat veel van hen al meer dan 20 jaar met ons samenwerken.
Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Merken waarmee we samenwerken.

Ontwikkelen van merkconcept, design en contentplan – door buyer persona’s en strategie.

BOER&BOUW is een initiatief van projectontwikkelaar VORM uit Rotterdam. Het project is een initiatief om duurzame bouw te stimuleren middels een sterke keten. Wij kregen de vraag om het initiatief als merk op te zetten, in de breedste zin. Hiervoor hebben we een strategie ontwikkeld waarbij stakeholder analyses het fundament vormen. Ook hebben we de brand identity bedacht en vormgegeven (naam, logo & huisstijl) en een ijzersterke content strategie opgezet voor de lange termijn.

Benieuwd naar onze aanpak en het resultaat?

1044 leads voor slechts €1,88 per lead, dankzij slimme strategie en ijzersterke campagnes.

EUREKA! Breda is een nieuwbouwproject van projectontwikkelaar Maas Jacobs. In verschillende fasen worden in totaal 307 woningen en appartementen gerealiseerd. Aan TRN de taak om een strategie op te zetten waarmee waardevolle leads verzameld konden worden.

Dit hebben we gedaan door voor EUREKA! de buyer persona’s en hun Job-to-be-done’s in kaart te brengen, om hier vervolgens de boodschap en visuals op aan te laten sluiten.

Benieuwd hoe we dit gedaan hebben? 

2200% groei in leads dankzij voortdurend testen, meten en optimaliseren.

Zo veel? Ja echt, zo veel! We realiseren voor MAN zoveel mogelijk leads op een zo efficiënt mogelijke manier met de minste kosten.
Dankzij tweewekelijkse growth hack tests optimaliseren we zowel de MAN bestelbus-landingspagina als de truck-landingspagina’s. Dit resulteert in een substantieel groeiend aantal offerte- en adviesgesprek aanvragen. Zonder dat er meer clicks worden ingekocht. Mooi toch?!

40.000 handtekeningen in 1 week dankzij gedragsbeïnvloeding en slim campagne voeren.

Accijnsverhoging stond op de planning. Hogere bierbelasting maakt niemand gezonder, maar maakt gezelligheid wel duurder. We zetten gedragsbeïnvloeding en growth hacking in om verhoging van bierbelasting tegen te gaan.
Aan ons de uitdaging om een campagneplan & uitrol te ontwikkelen om 40.000 handtekeningen te verzamelen en zo de publieke druk op beleidsmakers op te voeren tegen de accijnsverhoging. Binnen een week was het doel behaald!

63 sollicitanten in 3 dagen.  Campagne wegens succes na 3 dagen gestopt.

Een tekort aan goede werkkrachten en openstaande vacatures waar maar niemand op reageert… Dat kan anders! We bedachten een pakkende dynamische wervingscampagne met een duidelijke call-to-action en een korte leadform. Door goede targeting kwam de advertentie bij de juiste doelgroep terecht en konden de kandidaten zonder CV of brief solliciteren. Laagdrempelig, to-the-point en doelgericht. En de kosten? Die waren uiteindelijk maar €1 per lead.

Ontwikkelen logo, krant en communicatie voor jubileum & evenement Van Leeuwen Truckservice.

Van Leeuwen Truckservice vierde onlangs het 50-jarig jubileum van hun MAN-dealerschap. Om dit op feestelijke wijze naar hun partners en leveranciers te communiceren hebben we een krant ontwikkeld met bijpassend logo. De krant staat vol interviews met klanten en medewerkers, beelden van het bedrijf door de jaren heen en de toekomstvisie van het bedrijf.

Het jubileum werd feestelijk gevierd voor klanten, medewerkers en leveranciers met een groots evenement. Hiervoor hebben we de communicatie uit handen genomen middels het ontwikkelen van een vloeiend aanmeldproces, een knallende video voor tijdens het evenement, en we hebben gezorgd voor aankleding tijdens het feest.

+200 leads per week door het beter begrijpen van het beslissingsproces van de klant.

Onze unieke aanpak loont, want dankzij nieuwe inzichten in de ideale klant is de klantreis van de KitchenAid klant aangepast. Dit in combinatie met een geoptimaliseerd geautomatiseerd lead marketingproces kreeg de campagne tractie. Wat resulteerde in meer dan 200 hotleads per week welke naar de juiste keukenzaak werden gestuurd.

200K bezoekers in 5 maanden. Dankzij slimme SEO en doelgroepanalyse.

Inzicht krijgen in wie je doelgroep is en waar zij behoefte aan hebben, dat is altijd de basis. We hebben de doelgroep inzichtelijk gemaakt en hebben vervolgens met onder andere zoekwoord analyses, technische SEO optimalisatie en SEO-copywriting en met toepassing van de skyscraper methodiek binnen 5 maanden meer dan 200K bezoekers gekregen. Het bezoekersaantal vanuit organisch verkeer is vertwintigvoudigd en tientallen landingspagina’s staan in de top 5 binnen zoekmachines. Daar worden we blij van!

600.000+ organische bezoekers per maand. Dankzij ijzersterke SEO en Social content.

Al meer dan 10 jaar ontwikkelt het content team van TRN ijzersterke content voor SKIL. Dankzij voortdurende korte sprints van twee weken hebben de website en socials een enorme groei doorgemaakt in 26 talen naar 600.000 bezoekers per maand.

356% meer offerte aanvragen per maand. Dankzij marketing automation en growth hacken.

Dankzij de door TRN ontwikkelde effectieve SEO en SEA strategie is het zoekverkeer enorm toegenomen. Het laatste jaar hebben we de tool om de prijs van je jachtzeil uit te rekenen geoptimaliseerd. Dit hebben d.m.v. korte experimenten (growth hacken) geoptimaliseerd. Dit leidde tot een stijging van offerte aanvragen van 356%! Klanten die nu een geautomatiseerde offerte aanvragen op de website komen in een automatische flow terecht waar ze stap voor stap verleid worden tot het maken van een afspraak in de zeilmakerij. Het complete lead en sales proces wordt afgehandeld in Sharpspring. Zo worden er automatisch profielen opgebouwd van klanten a.d.h.v. klikgedrag en interesses zodat hierop ingespeeld kan worden tijdens het salesproces.

Ontwikkelen merkconcept
door
Buyer persona’s en strategie.

De DSM divisie kunststof materialen werkt met voornamelijk ingenieurs als klant. Geen doelgroep die valt voor zomaar een standaard marketingverhaal. In een aantal strategische sessies plozen we de buyer persona profielen uit en vonden de kern van de uitdaging van de DSM klant: Fouten maken kan als ingenieur niet dus je zoekt een partner waarop je als ingenieur écht kunt vertrouwen. Hierop gebaseerd ontwikkelden we de key visuals, kernboodschappen en vertaalden we dit verder door in een merkconcept voor DSM Engineering Materials.

700% groei in leads door online leadgeneratie en ontwikkelen buyer persona’s.

We hebben een gedegen bedrijfsbrede strategie opgezet waarmee we onder andere het aantal leads hebben verhoogd. De resultaten gaan echter veel verder dan dat… Doordat we de buyer persona’s inzichtelijk hebben gemaakt wordt nu via allerlei communicatiewegen slimme gedragspsychologie ingezet. Het herkennen van de buyer persona’s is hierbij van belang. Onze onlinecampagne brengt kwalitatieve leads binnen, maar ook de sales via koude aquisitie worden aanzienlijk verbeterd. De bewezen TRN strategie staat altijd ten grondslag aan de successen die we boeken.

5700 sample aanvragen door succesvolle merkintroductie en campagne.

Zinsser wilde een knallende merkintroductie in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Om dit te realiseren hebben we een merkstrategie opgezet met bijpassende buyer persona’s. Hier hebben we vervolgens een sample campagne voor opgezet in de vorm van een Facebook, display en een offlinecampagne. Door op slimme wijze gedragspsychologie in te zetten werden de buyer persona’s getriggerd hun contactgegevens achter te laten en een sampleproduct aan te vragen. Hier is een geautomatiseerde flow voor ingericht wat zorgde voor maar liefst 5700 sample aanvragen in korte tijd.

13x meer leads dankzij slimme campagne en growth hacken.

We lanceerden een leadcampagne om bewustzijn te creëren over veilige installatie en gebruik van signalering op voertuigen op of langs de weg. Om vervolgens een signaleringscheck uit laten voeren bij Whelen Dealer. Met slimme communicatie, marketing automation en een uitgekiende buyer journey en campagne flow verleidden we de verschillende klantgroepen om zaken te doen met Whelen Europe. Met kleine experimenten (growth hacking) is de klantreis geoptimaliseerd om de kosten per lead naar beneden te krijgen.

2500+ leads in 2 maanden. Door ontwikkelen buyer persona’s en growth hacken.

Deze woonwinkel uit Zevenbergen kwam bij ons met de vraag naar meer opdrachten voor een geheel interieur, van advies tot styling. De uitdaging voor TRN: met een korte marketingcampagne meer lokale klanten genereren.
Dankzij nieuwe inzichten in de ideale klanten met bijhorende klantreis hebben we een uitgekiende social media campagne ingezet (Instagram, Facebook en Pinterest). Dit alles hebben we volledig geautomatiseerd. Met korte experimenten (growth hacking) is de klantreis geoptimaliseerd om de lead aanvragen verder te verhogen.

Meer dan 400k weergaven per maand dankzij Pinterest optimalisatie.

Om Wildhagen Design Keukens opnieuw op de kaart te zetten en zichtbaarheid te creëren onder de doelgroep, was een nieuwe huisstijl nodig met een bijbehorend communicatieplan. Geïnteresseerden in keukens zoeken naar inspiratie, en juist, je voelt ‘m al aankomen: een social strategie is de oplossing! Dankzij deze nieuwe aanpak hebben we onder andere maar liefst 400k weergaven op Pinterest weten te realiseren. Daar worden we blij van!

Wervingskosten per abonnee met 50% gereduceerd. Dankzij ontwikkelen buyer persona’s, landingspgaina’s en social lead campagnes.

De start-up Symphony live biedt een online streaming platform voor klassieke muziek. Aan ons de opdracht een smoke test te ontwikkelen om te bepalen of de echte wervingskosten per abonnee kloppen met de aannames. TRN ontwikkelde de buyer persona’s, diverse geoptimaliseerde landingspagina’s en social lead campagnes waarbij op kanaal, boodschap, video vs afbeelding getest werd in de verschillende landen. Het resultaat loog er niet om; we reduceerden de wervingskosten per abonnee met 50%!

Succesvolle introductie 20+ landen. Dankzij merkstrategie, positionering en huisstijl i.c.m. gedragswetenschap.

Verkoopt kostenbesparing beter? Of verkoopt minder zwerfafval beter? Het laatste bleek vele malen beter te werken. In korte tijd groeide Mr. Fill uit tot een wereldwijde speler in slimme afvalbakken. Mensen vertonen kuddegedrag. Als er afval naast de container ligt dan zijn mensen eerder geneigd om hun afval er ook naast te gooien. Het slimme communicatiesysteem van Mr. Fill geeft een melding zodra de container vol is, zodat lediging op tijd plaatsvindt. Voor Mr. Fill ontwikkelde TRN de naam, merkstrategie, positionering in combinatie met gedragswetenschap, huisstijl en de website.

Nieuwe brand identity Moberg. Dankzij ontwikkelen strategie, concept en positionering.

Aan de hand van het brand equity model en onze brand creator hebben we een duidelijke brand identity gecreëerd voor Moberg. Met deze brand identity hebben we de visuele uitstraling van het merk ontwikkeld. Het logo dat we hebben uitgewerkt heeft een onmiskenbare leisure uitstraling. TRN ontwikkelde strategie, concept en positionering.

Twee wekelijks optimaliseren leadinstroom. Door branding & growth hacking.

Repay HRM, een landelijke HRM organisatie met tien vestigingen en een hoofdkantoor in Tilburg. Repay is al enkele Jaren vast klant van TRN. 

Naast de complete restyling van het merk Repay optimaliseren we twee wekelijks de lead instroom van Repay door middel van growth hacking, Meten is weten, en presteren is optimaliseren!

Ontwikkelen zakelijk digital magazine. Dankzij een knap staaltje design werk en een goede startegie.

De sprookjesachtige wereld van de Efteling is niet alleen terug te vinden in het attractiepark maar komt ook tot uiting in de bijeenkomsten en evenementen voor de zakelijke markt. Ze waren dan ook op zoek naar een onderscheidende manier om dit aan de doelgroep te presenteren. Verwonder en overdonder de gasten. Dit online magazine is niet zomaar een e-zine of digital magazine maar een overrompelende zintuigelijke ervaring die de lezer meeneemt op gebied van interactie en beleving. Vol met animaties, video’s en muziek.

Succesvolle lancering merkidentiteit. Door ontwikkelen strategie, huisstijl & campagnes.

Aan TRN de opdracht Dealerglass te helpen de Nederlandse markt te bestormen, en om de gevestigde merken uit te dagen. Dat hoef je ons geen twee keer te vragen! Voor deze toffe startup hebben we een krachtige positioneringsstrategie opgezet, de huisstijl, merkidentiteit en website ontwikkeld en een knallende campagne gedraaid voor leadgeneratie.

Ontwikkelen Material Adviser video. Door slimme AI technieken.

Het vertalen van moeilijke materie naar begrijpelijke communicatie. Dat is iets waarvoor we bij TRN graag de handen uit de mouwen steken. Het liefst combineren we dit met technieken van de toekomst, zoals AI. DSM Engineering Materials lanceerde eind 2022 de online Material Advisor, waarmee ingenieurs gemakkelijk en snel toegang krijgen tot specialistische informatie en waarmee DSM een grote voorsprong boekt op concurrenten. De Material Advisor en alle belangrijke onderdelen worden toegelicht in een animerende video met heuse AI-presentator die op begrijpelijke wijze alles uitlegt. Door AI in te zetten is de video gemakkelijk te vertalen naar andere talen, zonder daarmee voor iedere taal een andere presentator te moeten inschakelen.

250 sollicitanten voor slechts €0,25 per click. Dankzij laagdrempelige wervingscampagne. 

Ook MAN kreeg te maken met een personeelstekort en was daarom op zoek naar monteurs. We hebben hier een wervingscampagne via Facebook en Instagram voor ingezet die zo laagdrempelig mogelijk was, gericht op verschillende doelgroepen. Doordat zij-instromers  en schoolverlaters zonder brief en CV konden solliciteren en enkel een korte Typeform in hoefden te vullen werden de vacatures binnen no-time ingevuld. Er heeft zelfs een kok gesolliciteerd die nu wordt opgeleid tot monteur. Inmiddels hebben we de campagne geoptimaliseerd en ingezet voor andere MAN dealers, die ook erg succesvol zijn.

Merkstrategie en identiteit dankzij ontwikkelen buyer persona’s en kernpropositie

Voor Fundustry zijn we verder gegaan dan alleen een merkidentiteit. We ontwikkelden aan de hand nieuwe buyer persona’s een bedrijfsbrede merkidentiteit en bedrijfsuitstraling. We keken verder dan alleen marketing en communicatie, en namen zelfs de employer branding en corporate identity mee. Het resultaat? Een bedrijfsbrede groeistrategie met heldere kernpropositie waar het bedrijf jaren mee vooruit kan.