fbpx
🚀

Growth Hacking

Let’s sell more stuff.

Verhoog de ROI van je marketingbudget met grote stappen dankzij growth hacking. Neem voorsprong op je concurrentie en werk samen met growth hacking agency TRN uit Breda.

Wat is Growth hacking?

Growth hacking is een methode die bedrijven helpt meer te verkopen. Bij growth hacking hakken we het aankoopproces van jouw klanten in stukjes. Van de eerste kennismaking met jouw merk tot hun eerste websitebezoek. En van de eerste aankoop tot het aanraden van jouw merk aan vrienden. Vervolgens optimaliseren we gestructureerd iedere fase van dat aankoopproces. Dat doen we door middel van korte, efficiënte experimenten.

Werkt een experimenten niet? Dan vegen we hem meteen van tafel. Werkt een experiment wel? Dan wordt die verder geschaald. Door te blijven testen, kun je je marketingbudgetten steeds efficiënter inzetten. Zo bereik je met hetzelfde budget steeds meer resultaat en uiteindelijk een structurele groei. Dat betekent meer sales!

Hoe pakt TRN growth hacking aan?

Eerst kijken we waar kansen blijven liggen in je huidige aanpak. Waar haken potentiële klanten af? Hoe komt het dat zij niet overgaan tot een aankoop? Met een klein budget experimenteren we snel en procesmatig. Data is daarbij de leidraad, want zo zien we snel wat wel en wat niet werkt.

Keiharde groei dankzij een efficiënt werkproces

Met een relatief klein budget experimenteren we snel en procesmatig. We zijn allergisch voor ingewikkeld gedoe en overhead.

De voordelen van samenwerken met TRN:

  • Data staat centraal;
  • Werken met kleine budgetten;
  • Team van experts werkt samen met jouw marketingafdeling;
  • Snelle en gerichte experimenten voor awareness, acquisitie, activatie, retentie en referrals;
  • Beproefde methodes;
  • Snel resultaat dankzij korte sprints;
  • Innovatieve growth hacks.

Merken waarmee we samenwerken.