fbpx
🤖

Laat je inspireren

Laat AI voor je bedrijf werken.

Artificial Intelligence, beter bekend als AI, is booming. Je kunt er niet meer omheen en dat is goed, want je hebt er gegarandeerd super veel aan. Maar juist doordat de mogelijkheden eindeloos zijn, kan het toepassen van AI binnen je organisatie overweldigend zijn. Want hoe zet je dit in voor jouw bedrijf, wat levert het je op, en hoe pak je dat aan?

Wat is artificial intelligence?

Even een stapje terug; wat is artificial intelligence precies? AI, of artificial intelligence is een technologie die gebruik maakt van algoritmes en machine learning: een proces waarbij het systeem zichzelf verbetert door de data waarmee het gevoed wordt. AI wordt zo steeds beter. En jij dus ook, mits je het slim inzet. Door niet alleen mét AI te werken, maar AI ook voor je te laten werken, kun je namelijk een hoop tijd en geld besparen. Handig!

🤔

Waarom AI gebruiken?

Wij kunnen wel 100 redenen bedenken, maar wat het belangrijkste is; je werkzaamheden worden er efficiënter, sneller en beter van! 

Zo kun je:

• Allerlei soorten teksten, visuals en video’s genereren
• Je SEO verbeteren
• Data analyseren en voorspellingen maken 
• Bedrijfsprocessen verbeteren 
• Complexe programmeercode schrijven 
• Je website optimaliseren 
• Leads en sales genereren
• Eindeloos veel inspiratie opdoen
• Heb je echt nog meer redenen nodig?

Zo maak je de beste prompts.

Ga je zelf aan de slag met AI voor het verbeteren van je content? Dan is het goed om te weten dat voor alle AI-tools de prompts, of: de instructies, essentieel zijn voor een goede uitkomst. Is het resultaat niet wat je ervan had verwacht? Dan zul je de prompt moeten aanscherpen of uitbreiden. Dit zijn onze tips: 

• Wees zo specifiek en concreet mogelijk
• Geef een gedetailleerde en heldere omschrijving
• Hoe meer unieke kenmerken de instructie heeft, hoe beter het effect

 

Zeg niet dit..

  • Verzin een H1-titel voor het volgende artikel: <plak artikel>

  • Verzin 3 metabeschrijvingen over Artificial Intelligence

  • Herschrijf deze tekst: <plak tekst>

Maar dit!

  • Verzin een pakkende SEO H1-titel met het woord ‘duurzame relatiegeschenken’ voor het volgende artikel: <plak artikel>

  • Verzin 3 metabeschrijvingen van maximaal 146 tekens over het onderwerp Artificial Intelligence voor B2B.

  • Gedraag je als een salesmedewerker. Herschrijf deze tekst zodat het toegankelijk is voor mensen met een A2 leesniveau, en verwerk de volgende zoekwoorden <plak zoekwoorden>: <plak tekst> 

AI in de praktijk.

Voor een van onze klanten zochten we voor een social post naar een fotorealistische afbeelding van schimmel op een buitenmuur. Met stockfoto’s kwamen we er niet aan uit, geen afbeelding voldeed aan onze eisen. Wij gaven een AI-generator de volgende prompt: ‘Photorealistic mold on an outside new build brick wall with plants’. 

 

Deze instructie is concreet, gedetailleerd, beschrijft de stijl van de afbeelding en heeft verschillende unieke kenmerken. En dit was het resultaat! Niet van echt te onderscheiden en precies waar we naar op zoek waren. 

Leads genereren met behulp van AI?

AI gaat natuurlijk veel verder dan alleen het genereren van content. Wij zetten het dagelijks in om leads en sales te generen voor onze klanten. Zo gebruiken we verschillende tools waarmee we voor advertenties doelgroepen ontwikkelen die vergelijkbaar gedrag vertonen met de huidige doelgroep van onze klanten. Deze doelgroepen worden door een AI ontwikkeld aan de hand van bestaande data en doelgroepgegevens. Dat werkt super effectief, want bij die nieuwe, vergelijkbare doelgroep, is de kans groter dat zij geïnteresseerd zijn in het product of de dienst. 

🔮

De klantreis optimaliseren door AI voorspellingen.

Ook het optimaliseren van de klantreis wordt gemakkelijker door AI slim voor je te laten werken. Door de combinatie van AI en machine learning is het mogelijk voorspellingen te maken van het gedrag van klanten op een website. Het systeem herkent terugkerend gedrag en speelt hierop in met bijvoorbeeld een pop-up of een korting. Door bepaalde triggers te herkennen kun je inspelen op de fase in de klantreis en het gedrag dat je klant vertoont, waardoor deze eerder over zal gaan tot aankoop.

🤖

Laat de kansen van AI niet onbenut.

Je ziet het, de kansen en mogelijkheden die AI ons biedt zijn eindeloos. Wacht niet langer met het inzetten van AI voor jouw bedrijf en laat AI jouw marketing beter, slimmer én efficiënter maken. Of je dit nu inzet voor het verbeteren van je SEO, het voorspellen van data, het genereren van content, het optimaliseren van de klantreis of het laten converteren van je landingspagina’s. Je kunt de concurrentie nu nog voor zijn!

Uurtje sparren voor jouw bedrijf?

Wij helpen je graag AI zo efficiënt mogelijk voor jouw bedrijf te laten werken. Vinden we leuk! Ben je benieuwd waar de kansen voor jouw bedrijf liggen? Kom dan vrijblijvend een uurtje sparren. Neem contact op via onderstaande knop en krijg een uur lang advies van een TRN specialist. Helemaal gratis en vrijblijvend.  

Merken waarmee we samenwerken.