fbpx
🚀

Hey online marketeer!

Groei mee Met onze klanten.

Als Online Marketeer bij TRN in Breda help jij onze klanten verder te groeien. Jouw hart gaat sneller kloppen van online campagnes inrichten, maximale resultaten behalen, A/B testing, growth hacking en ga zo maar door. 

Ondanks dat we meer dan 40 jaar bestaan lopen we voorop. In de afgelopen jaren hebben we onszelf meerdere malen opnieuw uitgevonden. We zijn dol op innoveren, nieuwe technieken en tooltjes. Zo zijn we nu bijvoorbeeld bezig met Growth hacking, behavourial design en artificial intelligence. We willen dat niet alleen onze klanten, maar ook jij vooroploopt. Dat wil jij toch ook?!

Als online marketeer bij TRN

Van SEO tot Social media campagnes.

Werk je aan SEA, SEO, conversieoptimalisatie, social media campagnes en ken je Google Analytics uit je broekzak.

Het bedenken, inrichten van campagnes.

Bedenk, ontwikkel en richt je full funnel campagnes in voor onze klanten. Denk aan Google Display ads, Google Search ads, Facebook, Youtube, Instagram, Pinterest, LinkedIn, Tiktok. etc.

Je kent de klant.

Snap je hoe de klantreis eruitziet en wat de klant nodig heeft om te doen wat je wilt dat ze doen.

Jezelf altijd ontwikkelen.

Krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van AI, growth hacking, gedragsbeïnvloeding. Een opleiding gedragsbeïnvloeding behoort standaard bij de inwerkperiode. Ook ontwikkel je je kennis door je op het gebied van de social media platformen te verbreden en verdiepen.

Blijven optimaliseren.

Analyseer je campagnes en stuurt deze slim bij. Bovendien ontwikkel je samen met het Growth team ideeën en acties om je campagnes continu te verbeteren.

Het bedenken van SEO strategieën.

Denk je mee over SEO strategieën en voert ze samen met de content marketeer uit.

Let’s go Growth hacking!

Werk je samen in wisselende Growth Hacking teams om onze klanten nog verder te laten groeien

Het onderzoeken van verschillende doelgroepen.

Verplaats je jezelf in verschillende doelgroepen. Zo kan het zijn dat je op 1 dag in het hoofd kruipt van een vrachtwagenchauffeur, jonge moeder, schilder, gemeente Amsterdam, en nog veel anderen

Kijk ze shinen.

Ben je altijd bezig om de klant ‘te laten shinen’. Je maakt rapportages met behulp van o.a. Google Data Studio over de behaalde resultaten en successen inclusief aanbevelingen en werkt mee aan de groeistrategie van de klant.

Wie ben jij?

  • Je bent commercieel, analytisch en je denkt regelmatig ‘out of the box’.
  • Je bent goed bekend met social advertising via kanalen als Facebook, Instagram en LinkedIn, Pinterest, Youtube en Pinterest
  • Je wordt blij van tooltjes. Nieuw tooltje introduceren? Daar worden wij ook blij van!
  • Minimaal 2 tot 3 jaar ervaring hebt in het opzetten en optimaliseren van social advertising campagnes;
  • Je denkt vanuit een klant en bent kritisch;
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed. Engels is een pré;
  • Je bent proactief en kunt zelfstandig werken;
  • Je werkt gestructureerd en kunt snel schakelen;
  • Je vindt het leuk om te blijven leren en deze kennis aan anderen over te brengen.

“Ik ben 6,5 jaar geleden bij TRN begonnen als online marketeer en heb mezelf, en mijn werkzaamheden in die tijd enorm ontwikkeld. Bij TRN krijg ik de vrijheid om nieuwe strategieën en ideeën voor klanten te bedenken, te testen en te ontwikkelen en op die manier steeds bij te leren. Ik hou me gedurende de week onder andere bezig met het ontwikkelen van groeistrategieën, growth hacking experimenten, online marketingcampagnes en marketing automation en ik bewandel zelden de gebaande paden. Nieuwe manieren verzinnen en uitvinden wat werkt is wat mijn werk zo leuk maakt en hoe ik klanten het liefst verder help. Omdat ons klantenportfolio steeds groter en uitdagender wordt zit ik te springen om een nieuwe collega die ons hierbij komt helpen.”

Senna Quick

Online marketeer bij TRN sinds 2016

Wat biedt TRN.

Iedereen gelijk, iedereen betrokken.

Bij TRN zijn we wars van hiërarchie en ‘blabla’. We hebben geen apenrots. Dus geen geprofileer. We zijn een platte en informele organisatie. Iedereen werkt met elkaar samen en is gelijk. De beste resultaten behaal je namelijk samen.

Hard werken is net zo belangrijk als hard chillen.

Werk-privébalans is voor ons belangrijk. Daarom geloven we niet in overwerk. Is gewoon een kwestie van goed plannen. Wil je part time werken? Doen we niet moeilijk over. Het belangrijkste is dat jij lekker in je vel zit. Op je werk en thuis.

 

TRN Academy.

12 dagen zelfstudie per jaar! Bij TRN vinden we het belangrijk om te blijven leren en leren we graag van elkaar. Iedereen bij TRN krijgt wekelijks tijd om te investeren in zelfstudie. Eens per maand presenteren we onze bevindingen en ontdekkingen voor nieuwe mogelijkheden aan elkaar en daarna implementeren we de beste ideeën voor onze klanten. Hierdoor groeien we samen.

 

Thuis op de zaak.

Iedereen kan zowel thuis als op kantoor werken. Heb je een dag veel concentratie nodig? Werk lekker thuis. We vinden het vooral belangrijk dat jij je op je werk ook thuis voelt.

We hebben geen tafeltennistafel, tafelvoetbal en glijbaan. Wat we wel hebben? Een open cultuur waar veel gelachen wordt met supergezellige en sociale collega’s. Een hele fijne inspirerende werkplek met veel daglicht. Daarnaast houdt Iedereen bovengemiddeld van lekker eten. Dus ja, met die etentjes zit het wel goed.

We hebben maar liefst twee superlieve Chief Happiness officers: onze kantoorhonden Raf en Yuna. Je voelt je door hen (maar ook door de rest van je collega’s) heel erg welkom op je werk!

Je krijgt wat je verdient.

We geloven dat alles in balans moet zijn. Ook je salaris. Doe je je werk goed? Dan krijg je gewoon goed betaald. Zonder gedoe. Investeer je veel in jezelf op gebied van kennis? Dan krijgt je nog beter betaald. 

Fout maken =  leren.

Wij zijn van mening dat je fouten moet maken. Gecontroleerd, dat dan weer wel. We houden van testen en experimenteren. Dat zit in ons DNA. Heb je een goed idee? De standaardzin die je dan hoort is: “Top! Laten we het testen!” Niet te lang over praten. Maar gewoon doen.