fbpx
🚀

Laat jij onze klanten groeien?

Hey account-
projectmanager!

Ben jij een gezellige, klantgerichte, empathische en proactieve regelaar die ervan geniet om klantrelaties te versterken en graag net een stapje extra zet voor de klant om van het project een nog groter succes te maken? Ons groeiende klantportfolio heeft jou nodig!

Bij TRN werken we voor een breed portfolio aan mooie klanten. Als bureau helpen we hen in bijna alles met als doel hen te laten groeien. Naast strategisch partner zijn we het verlengde van de marketingafdelingen van onze klanten. We werken aan grote digitale campagnes, maar daarnaast ook aan 1000 andere dingen. We zijn op zoek naar iemand die onze klanten laat groeien, het overzicht houdt, orde in chaos schept, prioriteiten stelt en iedereen aan het werk zet.

Wat ga je doen als account-/projectmanager:

Van strategie tot uitvoering.

Jij bent degene bij TRN die zorgt dat alle creatieve concepten en online strategieën ook daadwerkelijk tot uitvoering komen, alle lijntjes uitgooit en zorgt dat alle touwtjes op tijd aan elkaar geknoopt worden.

Je houdt grip op het proces.

Je start projecten op, bewaakt de voortgang en werkt briefings uit voor het creatieve en online team. Je stelt prioriteiten en communiceert daarover. Daarnaast zorg je ervoor dat
iedereen precies weet wat hij/zij wanneer moet doen.

Je kent en ont-zorgt de klant.

Je snapt waar een marketing- of brandmanager mee bezig is en wat hem/haar bezig houdt, zodat je hem of haar kunt ontzorgen. Je houdt altijd het doel van de klant voor ogen en zorgt dat alles wat wij doen bijdraagt om dit doel te bereiken.

Jezelf altijd ontwikkelen.

Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen op het gebied van strategie en gedragsbeïn-
vloeding, het bouwen van klantprofielen, etc. 

De verbindende factor.

Je bent de verbindende factor tussen de klant, de creatieve en online studio, leveranciers en partners.

Kijk ze shinen.

Je bent altijd bezig om de klant ‘te laten shinen’. Je communiceert over de behaalde resultaten en successen inclusief aanbevelingen. Je werkt mee aan de groeistrategie van de klant.

Wie ben jij?

 • Je schept orde in de chaos.
 • Hebt commercieel inzicht.
 • Creëert en ziet kansen.
 • Hebt de natuurlijke gave om overzicht te houden en prioriteiten te stellen.
 • Raakt niet in paniek van krappe deadlines, maar krijgt er juist een kick van. (“yes we can” zou ook jouw lijfspreuk kunnen zijn, als die niet al door een zeker oud-president zou zijn geclaimd).
 • Hebt HBO- of WO-opleiding in de richting van marketing of communicatie.
 • Bent van de details.
 • Hebt 3 tot 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
 • Hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.
 • Bent organisatorisch een natuurtalent.
 • Bent fulltime beschikbaar.

“Ik ben 7 jaar geleden bij TRN begonnen als online marketeer en heb mezelf, en mijn werkzaamheden in die tijd enorm ontwikkeld. Bij TRN krijg ik de vrijheid om nieuwe strategieën en ideeën voor klanten te bedenken, te testen en te ontwikkelen en op die manier steeds bij te leren. Ik hou me gedurende de week onder andere bezig met het ontwikkelen van groeistrategieën, growth hacking experimenten, online marketingcampagnes en marketing automation en ik bewandel zelden de gebaande paden. Nieuwe manieren verzinnen en uitvinden wat werkt is wat mijn werk zo leuk maakt en hoe ik klanten het liefst verder help. Omdat ons klantenportfolio steeds groter en uitdagender wordt zit ik te springen om een nieuwe collega die ons hierbij komt helpen.”

Senna Quick

Online marketeer bij TRN sinds 2016

Wat biedt TRN.

Iedereen gelijk, iedereen betrokken.

Bij TRN zijn we wars van hiërarchie en ‘blabla’. We hebben geen apenrots. Dus geen geprofileer. We zijn een platte en informele organisatie. Iedereen werkt met elkaar samen en is gelijk. De beste resultaten behaal je namelijk samen.

Hard werken is net zo belangrijk als hard chillen.

Werk-privébalans is voor ons belangrijk. Daarom geloven we niet in overwerk. Is gewoon een kwestie van goed plannen. Wil je part time werken? Doen we niet moeilijk over. Het belangrijkste is dat jij lekker in je vel zit. Op je werk en thuis.

 

TRN Academy.

12 dagen zelfstudie per jaar! Bij TRN vinden we het belangrijk om te blijven leren en leren we graag van elkaar. Iedereen bij TRN krijgt wekelijks tijd om te investeren in zelfstudie. Eens per maand presenteren we onze bevindingen en ontdekkingen voor nieuwe mogelijkheden aan elkaar en daarna implementeren we de beste ideeën voor onze klanten. Hierdoor groeien we samen.

 

Thuis op de zaak.

Iedereen kan zowel thuis als op kantoor werken. Heb je een dag veel concentratie nodig? Werk lekker thuis. We vinden het vooral belangrijk dat jij je op je werk ook thuis voelt.

We hebben geen tafeltennistafel, tafelvoetbal en glijbaan. Wat we wel hebben? Een open cultuur waar veel gelachen wordt met supergezellige en sociale collega’s. Een hele fijne inspirerende werkplek met veel daglicht. Daarnaast houdt Iedereen bovengemiddeld van lekker eten. Dus ja, met die etentjes zit het wel goed.

Je krijgt wat je verdient.

We geloven dat alles in balans moet zijn. Ook je salaris. Doe je je werk goed? Dan krijg je gewoon goed betaald. Zonder gedoe. Investeer je veel in jezelf op gebied van kennis? Dan krijgt je nog beter betaald. 

Fout maken =  leren.

Wij zijn van mening dat je fouten moet maken. Gecontroleerd, dat dan weer wel. We houden van testen en experimenteren. Dat zit in ons DNA. Heb je een goed idee? De standaardzin die je dan hoort is: “Top! Laten we het testen!” Niet te lang over praten. Maar gewoon doen.